تغذیه

راهنماي تعيين جنسيت فرزند | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

راهنماي تعيين جنسيت فرزند

دریافت فایــل

تعيين جنسيت فرزند در قالب فایل ورد و پی دی اف. به همراه جدول جهت سهولت در کار 

راهنماي تعيين جنسيت فرزند ، فايلي بسيار مفيد و کاربردي براي پدرو مادرهايي که قصد بچه دار شدن دارند. در صورت رعايت کردن رژيم ها و نکات اين مطلب مفيد ، ميتوان تا 90% جنسيت فرزند را خودتان تعيين کنيد.
جهت سهولت کار ، يک جدول نيز به اين مطلب اضافه شده که بعد از مطالعه کامل مطلب ، ديگر نيازي به مرور مطالب نداريد و فقط به جدول مراجعه ميکنيد و در بخش هاي مشخص شده و زمان بندي شده مطلب مورد نظر خود را مطالعه ميکنيد.
براي توليد اين فايل با پزشک مشورت شده است.

عناوين مهم :

يون‌ها و خواسته‌ها
اجرا در انسان
يک كروموزوم Y يعني پسر ‌
مى‌‌گويند اينها بچه را پسر مى‌كند
نمک را فراموش نکنيد
محيط را قليايي کنيد
قهوه را فراموش نکنيد
گندم بخوريد
ته غذا سهم شماست
نمونه‌اي از رژيم پسردار شدن
چه زماني بايد رژيم غذايي را شروع کنيم؟
نحوه تأثير رژيم غذايي
ممنوعيت اجراي رژيم غذايي براي پسردار شدن
ممنوعيت اجراي رژيم غذايي براي دختردار شدن
رژيم غذايي براي پسردار شدن
رژيم غذايي پسردار شدن از ديدگاه طب سنتي
2 کروموزوم X يعني دختر
مى‌‌گويند اينها بچه را دختر مى‌كند
محيط را اسيدي کنيد
نمك نخوريد
زمان مهم است
رژيم غذايي براي دختر دار شدن
نمونه‌اي از رژيم دختردار شدن
رژيم غذايي دختردار شدن از ديدگاه طب سنتي
چگونه با جوش شيرين جنسيت جنين را تشخيص دهيم ؟
روش انجام تعيين جنسيت جنين با جوش شيرين :
تفسير روش تعيين جنسيت جنين با جوش شيرين
زمان بندي مقاربت براي تعيين جنسيت فرزند
تعداد اسپرمها
ماههاي سال
جدول راهنما و زمانبندي تعييد جنسيت

دریافت فایــل

فایل جدید تحقیق مواد غذایی

فایل جدید تحقیق مواد غذایی با مشخصات کربوهیدرات,تحقیق کربوهیدرات,پروتئین,اسیدهای آمینه,فرآورده های لبنی,لیپیدها,اسیدهای چرب,انواع لیپیدها,تری گلیسریدها,آب,آب آشامیدنی

توضیحات:

تحقیق مواد غذایی

تحقیق-مواد-غذایی

قسمتی از متن:
کربوهیدرات‌ها (هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرات‌ها بیشتر به عنوان مولکول‌های ذخیره‌کننده انرژی عمل می‌کنند، اما کارمردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و … نیز دارند.کربوهیدرات‌های خالص شامل اتم‌های کربن, هیدروژن, و اکسیژن هستند با نسبت ملکولی 1:2:1 که فرمول عمومی Cn(H2O)n را تشکیل می‌دهند. با این وجود, خیلی از کربوهیدرات‌های مهم از این قانون مستثنی هستند (مثل دیوکسی‌ریبوز و گلیسرول که بدین ترتیب آنها را مستقیما نمی‌توان کربوهیدرات خواند. گاهی وقتها ترکیباتی که شامل عناصر دیگری نیز می‌شوند را هم کربوهیدرات میخوانند(مثلاً چیتین که شامل نیتروژن نیز است).
فهرست مطالب:
کربوهیدرات
ساختار
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
دوقندی‌ها
پلی‌ساکاریدها
سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها
کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن
منابع غذایی قندی و نشاسته‌ای
انرژی‌زایی کربوهیدرات‌ها
پروتئین
نقش پروتئین ها در رژیم غذایی
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
1-گوشت قرمزگوشت
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
2-فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
3- ماهی ها
4-تخم مرغ
5-فرآورده های لبنی
الف – شیر
شیرهای تغییر داده شده:
دسرهای دارای شیر و بستنی
پنیرهاپنیرها
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی:
مواد زیر دارای گرم پروتئین مساوی هستند:
جایگزین های (معادلین) موادغذایی لبنی:
ارزش مقایسه ای پروتئین های حیوانی و گیاهی:
نسبت پروتئین های حیوانی به گیاهی:
لیپیدها
اسیدهای چرب
انواع لیپیدها
تری گلیسریدها
واکسها
فسفولیپیدها
اسفنگولیپیدها
لیپوپروتئینها
لیپیدهای ساده
استروئیدها
ترپنها
بورون
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
مسمومیت
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
کلسیم
اطلاعات کلی
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
اطلاعات ویتامین ها
A ويتامين
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
ويتامين C
اطلاعات کلی
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشکال متغیر
اهمیت آب در زندگی
آب در زندگی روزانه
مصرف آشکار و نهان آب
منبع کمیاب
آب آشامیدنی
آب ، فرهنگ و مذهب
شناخت محیط رشد:آب

دانلود فایل

فایل جدید تحقیق چربی اشباع و غیر اشباع

فایل جدید تحقیق چربی اشباع و غیر اشباع با مشخصات چربی,چربی ها,تحقیق چربی,دانلود تحقیق چربی,اسیدهای چرب,اسیدهای چرب غیر اشباع,منابع چربی,نقش چربیها در بدن,درصد اشباع اسیدهای چرب,کلسترول,اسیدهای چرب ترانس,روغن پالم

توضیحات:

تحقیق چربی اشباع و غیر اشباع

تحقیق-چربی-اشباع-و-غیر-اشباع

قسمتی از متن:
چربی ها دو نوع هستند: اشباع و غیر اشباع. هر دوی این چربی ها به ازای هر یک گرم، 9 كالری انرژی تولید می کنند. ولی اثرات این دو بر روی كلسترول خون متفاوت می باشد.چربی اشباع كه جامد است، در غذاهای حیوانی و غذاهای فن آوری شده و روغن بعضی از مواد گیاهی از قبیل: روغن خرما، روغن نارگیل و كره كاكائو یافت می شود. این چربی باعث افزایش كلسترول بد می شود و كلسترول وارد خون می گردد.چربی غیر اشباع در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ یافت می شود. این چربی برعكس چربی اشباع، باعث كاهش تری گلیسیرید ها (اسیدهای چرب) و افزایش كلسترول خوب و كاهش كلسترول بد می گردد و به این طریق كلسترول وارد كبد می شود.چربی های اشباع در دمای معمولی جامد، ولی چربی های غیر اشباع در دمای معمولی مایع هستند.چربی غیر اشباع برای ساخت سلول های مغز، سلامت قلب و نیز برای اعصاب چشم خوب می باشد.
فهرست مطالب:
چربی اشباع و غیر اشباع چیست؟
چربی غیر اشباع در چه غذاهایی یافت می شود؟
چربی‌های اشباع‌شده در برابر چربی‌های اشباع‌ ‌نشده   
چربی های بد:
چربی اشباع
 چربی ترنس
چربی های خوب:
چربی های اشباع شده
چربی های مفید عبارتند از:
چربی های دارای چند پیوند اشباع نشده
چربی های با یک پیوند اشباع نشده
«طبقه بندي چربي ها»
اشباع و ترانس :
چربی‌های غیر اشباع اضطراب را كاهش می‌دهند

دانلود فایل

فایل جدید تحقیق درمورد چربی ها

فایل جدید تحقیق درمورد چربی ها با مشخصات چربی,چربی ها,تحقیق چربی,دانلود تحقیق چربی,اسیدهای چرب,اسیدهای چرب غیر اشباع,منابع چربی,نقش چربیها در بدن,درصد اشباع اسیدهای چرب,کلسترول,اسیدهای چرب ترانس,روغن پالم

توضیحات:

تحقیق درمورد چربی ها

تحقیق-درمورد-چربی-ها

قسمتس از متن:
چربیها نیز مانند مواد قندی و نشاسته‌ای در بدن تولید حرارت می‌کنند. چربیها در حرارت معمولی جامد هستند. آن دسته از چربیها که در حرارت معمولی مایع می‌باشند، به نام روغن شناخته می‌شوند. از سوی دیگر چربیها استرهای اسیدهای کربوکسلیک با زنجیر طولانی می‌باشند. چربیها و روغنها و مومهایی که در طبیعت یافت می‌شوند، حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا می‌باشند که به لیپید نیز معروفند.چربیها خاصیت انرژی زایی فراوان دارند و هر گرم از آنها 9 کالری انرژی ایجاد می‌کند. از این رو مصرف چربیها برای ایجاد حرارت ضروری می باشد. چربیها دارای اسیدهای چرب لازم برای بدن می‌باشند و ناقل ویتامینهای محلول در چربی نیز هستند. به علاوه وجود چربیها در رژیم غذایی کودکان که در حال رشد می باشند حائز اهمیت است. همچنین جوانان و کسانی که کارهای بدنی سنگین انجام می دهند نیاز بیشتری به چربی دارند. چربیها در ساختمان غشا یاخته دخالت داشته
فهرست مطالب:
چربی
دید کلی
چربیهای مرئی
چربیهای نامرئی
اسیدهای چرب
صابونی شدن
اسیدهای چرب غیر اشباع
گلیسیرید
چربی خون
روغنهای مایع
منابع چربی
روغنهای جامد و هیدروژن‌دار کردن چربیها
چرا روغنها را به صورت جامد عرضه می‌کنند؟
قیاس روغنهای مایع و جامد
نقش چربیها در بدن
توصیه‌های بهداشتی در مورد چربیها
ارزش غذایی و ویتامین‌ها
درصد اشباع اسیدهای چرب اساسی
میزان کلسترول
رابطه¬ی روغن پالم و بیماری‌های قلبی – عروقی
نقش عوامل ضد اکسنده موجود در روغن پالم
اسیدهای چرب ترانس
سرطان
بررسی مصرف روغن پالم از جنبه دینی
دیگر موارد استفاده¬ی روغن پالم و محصولات جانبی آن

دانلود فایل

فایل جدید تحقیق ماگماتيسم و سنگ هاي آذرين

فایل جدید تحقیق ماگماتيسم و سنگ هاي آذرين با مشخصات سنگ هاي آذرين,تشکيل ماگم,انوع کاني ها,طبقه بندي سنگ هاي آذرين,موارد استفاده سنگ هاي آذرين,ماگماتيسم,منشا ماگما,علل ماگماتيسم,سنگهای اولترابازیک,سنگهای میکروگرانیتی,تحقیق زمین شناسی,تحقیق ماگما

توضیحات:

تحقیق ماگماتيسم و سنگ هاي آذرين

تحقیق-ماگماتيسم-و-سنگ-هاي-آذرين

قسمتی از متن:
مواد مذاب فقط در بخش هايي از داخل زمين ديده مي شوند که گرماي موجود، براي ذوب سنگ ها کافي است. اين مواد مذاب پس از تشکيل شدن، ممکن است که به سطح زمين برسند، يا اينکه در درون زمين سرد شوند. در اين موارد، سنگ هاي آذرين بيروني و دروني تشکيل مي شوند. ساخت هايي که پس از سرد شدن کاگما در درون پوسته زمين حاصل مي شوند، داراي شکل هاي مختلفي اند و بر اين اساس به آنها نام هاي مختلفي داده اند. به عنوان مثال باتوليت ها بزرگترين و وسيع ترين توده هاي آذرين عمقي اند که بلورهاي آن دانه درشت هستند. گاهي بر اثر فرسايش لايه هاي رسوبي، باتوليت ها بر سطح زمين ظاهر مي شوند. ساختارهاي ديگري نيز از مواد آذرين تشکيل مي شوند که به صورت تزريق در بين سنگ هاي مجاور هستند.هنگامي که کاني ذوب مي شود، در نقطه ذوب فاصله يون ها از هم زيادتر شده و شدت ارتعاشات بر نيروي پيوند شيميايي فائق مي آيد و در نتيجه نظم ساختمان بلور از بين مي رود، حجم ماده زيادتر مي شود و چگالي آن کمتر مي شود. در حالت تبلور عکس پديده ذوب رخ مي دهد.
فهرست مطالب:
سنگ هاي آذرين
ذوب و تبلور
تشکيل ماگما
نوع کاني ها
بافت
طبقه بندي سنگ هاي آذرين
موارد استفاده سنگ هاي آذرين
ماگماتيسم:
منشا ماگما:
علل ماگماتيسم:
ماگماتیسم
سنگهای اولترابازیک:
سنگهای میکروگرانیتی:
چند نمونه عکس سنگهای آذرین :

دانلود فایل

فایل جدید تحقیق درمورد لیپیدها

فایل جدید تحقیق درمورد لیپیدها با مشخصات لیپیدها,تحقیق لیپیدها,دانلود تحقیق لیپیدها,اسیدهای پرب,تحقیق اسید های چرب,مقاله تفذیه,تحقیق تفذیه,تحقیق رشته تفذیه,انواع چربی ها,چربی ها,لیپید چیست

توضیحات:

تحقیق درمورد لیپیدها

تحقیق-درمورد-لیپیدها

مقدمه :
لیپیدها دسته‌ای از مولکولهای غیر قابل حل در آب و قابل حل در حلالهای آلی مانند اتر و کلروفرم هستند. نواحی غیر قطبی هیدروکربنی در آنها زیاد و تعداد گروههای قطبی کم است. از نظر ساختاری ، لیپیدها در مقایسه با سایر درشت مولکولهای زیستی کوچک‌اند و واحدهای ساختاری آنها را ترکیباتی به نام اسید چرب تشکیل می‌دهند.اجزای اصلی سازنده لیپیدها را مونوکربوکسیلیک اسیدها با تعداد کربن زیاد (4 تا 30 کربن) در یک زنجیره دراز تشکیل می‌دهند. اسیدهای چرب حاصل از منابع جانوری ، ساختار ساده‌ای دارند و تعداد کربن آنها بین 14 تا 20 متغیر است. در حالی که اسیدهای چرب گیاهی بسیار پیچیده‌تر می‌باشند و عواملی مانند اپوکسی ، هیدروکسی ، کتو و حلقه‌های سیکلوپروپان به مولکولهای آنها افزوده شده‌اند. اسیدهای چرب به علت سمی بودن به صورت آزاد بسیار کم دیده می‌شوند و اکثرا با ایجاد ترکیب استرهای اکسیژن در ساختار لیپیدها شرکت می‌کنند.اسید چرب شامل یک گروه کربوکسیل (COOH-) در یک انتهاست که به آن زنجیره خطی درازی از هیدروکربنهای غیر قطبی متصل می‌شود. اگر همه اتمهای کربن موجود در زنجیره هیدروکربنی با پیوند یگانه به یکدیگر متصل شده باشند، اسید چرب را اشباع و اگر یک یا چند پیوند دو گانه در زنجیره وجود داشته باشد، آن را غیراشباع می‌نامند. هنگامی که اسیدهای چرب در آب قرار می‌گیرند، انتهای قطبی آنها با مولکولهای آب پیوند هیدروژنی تشکیل می‌دهد و دم غیر قطبی آنها را از آب دور می‌ماند. در سلولها اسیدهای چرب به صورت آزاد به مقدار کم یافت می‌شوند، ولی به عنوان واحدهای ساختاری لیپیدهای دیگر فراوانند.
فهرست مطالب:
مقدمه
اسیدهای چرب
انواع لیپیدها
تری گلیسریدها
واکسها
فسفولیپیدها
اسفنگولیپیدها
لیپوپروتئینها
لیپیدهای ساده
استروئیدها
ترپنها
منابع 

دانلود فایل

فایل جدید قالب پاورپوينت بسیار زیبا تغذیه کودک

فایل جدید قالب پاورپوينت بسیار زیبا تغذیه کودک با مشخصات قالب پاورپوینت تغذیه,قالب پاورپوینت تغذیه ورزشی,قالب پاورپوینت تغذیه کودک,قالب پاورپوینت ,تم پاورپوینت تغذیه,تم پاورپوینت,تم پاورپوینت تغذیه ای

توضیحات:

قالب پاورپوينت بسیار زیبا تغذیه کودک

قالب-پاورپوينت-بسیار-زیبا-تغذیه-کودکقالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه، پروپوزال، سمینار … 62 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش

دانلود فایل

فایل جدید طرز تهیه و خواص دمنوش های گیاهی

فایل جدید طرز تهیه و خواص دمنوش های گیاهی با مشخصات چای , دمنوش , انواع دمنوش , دمنوش آرامبخش , طرز تهیه دمنوش , انواع دمنوش ترکیبی , دمنوش لاغری , دمنوش آرامش اعصاب , دمنوش خوشمزه

توضیحات:

طرز تهیه و خواص دمنوش های گیاهی

طرز-تهیه-و-خواص-دمنوش-های-گیاهی

وقتی که از سرکار برمیگردید و خسته هستید هیچ چیزی بهتر از یک چای تازه دم نمی تواند به شما انرژی بدهد. اکثر ماها روزمان را با یک فنجان چای آغاز میکنیم. بدون اینکه از خواص چای آگاه باشیم فقط چای می نوشیم.

اما بهتر است بدانیم که غیر از چای انواع مختلفی از دمنوشها وجود دارند که هر کدام خواص ویژه خود را دارند. بعضی آرامبخش بوده و بعضی مسکن می باشند و بعضی از آنها انرژی بخش و مفرح هستند.بسته به اینکه از دمنوشی که می نوشیم چه انتظاری داریم می توانیم دمنوش خاصی را آماده کنیم. گاهی اوقات ترکیب چند نمونه از دمنوشها می تواند خواصی متفاوت و مطابق میلمان را به ما بدهد. 

در این کتاب به تفصیل درباره انواع دمنوش و طرز تهیه آن پرداخته ایم.


تعدادصفحه: 52

فرمت فایل: pdf

 

فهرست مطالب

  • تاریخچه
  • چای سفید
  • چای سبز
  • چای اولانگ
  • چای قرمز
  • پوئر
  • چای زرد
  • کوکیچا
  • چای گل
  • پیشگیری و درمان سرطان

  • بیماری های قلبی

  • استحکام دندانها

  • و بسیاری مطالب آموزنده دیگر

     

دانلود فایل