پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)در عرضه مواد غذایی

پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)در عرضه مواد غذایی – فایل جدید

پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)در عرضه مواد غذایی,پاورپوینت ,تجزیه ,و ,تحلیل, خطر ,و ,نقاط ,کنترل, بحرانی, (HACCP),در, عرضه ,مواد ,غذایی,

نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 39 اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی (HACCP )در عرضه مواد غذایی
تامين سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی
هدف کلی
تولید فرورده های ایمن
تهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات
بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها
مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی
استفاده بهینه از منابع موجود
اهداف اختصاصی

 

دانلود مستقیم فایل