طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد و بسته‌بندي سس مايونز – فایل جدید

طرح توجيه فني ,, مالي و اقتصادي , توليـد و ,بسته‌بندي ,سس ,مايونز

با ظرفيت 171 تن در سال

خلاصه طرح

موضوع طرح : توليد و بسته بندي سس مايونز به ظرفيت 171تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمايه گذاري كـل: 88/824 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 88/84 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 740 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: 14 ماه

مقدمــه :

تغيير روش زندگي شهروندان و گسترش روزافزون زندگي ماشيني موجب تغيير در عادات روزمره افراد جامعه و به ويژه عادات غذايي آنان شده است. از ديگر سو اشتغال بانوان در محيط خارج از خانه كه روند رو به رشدي را در بين بانوان جوان تجربه مي‌كند، باعث رويكرد خانواده‌ها به استفاده از غذاهاي آماده و حتي انواع غذاهاي سرد گشته ‌است.
استفاده از غذاهاي سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشني‌هاي مختلف انجام مي‌گيرد. كه انواع سس‌ها از مهم ترين اين چاشني‌ها محسوب مي‌گردند. سس‌ها شامل انواع مختلفي هستند كه سس‌هاي كچاپ، خردل و مايونز از اصلي‌ترين آنها به شمار مي‌آيند. در اين ميان سس مايونز به عنوان سسي كه هم به صورت خالص مورد استفاده قرار مي‌گيرد و هم به عنوان پايه‌اي براي تهيه ساير انواع سس، از جمله سس‌هاي سالاد، سس فرانسوي، سس ايتاليايي، سس هزارجزيره و … به شمار مي‌آيد از محبوبيت فراواني برخوردار است.
ضمن اينكه سس مايونز با دارا بودن حدود 67% چربي، 3% كربوهيدرات و 2% پروتئين به عنوان يك ماده غذايي پر انرژي با حدود 65

 

دانلود مستقیم فایل