رفتن به نوشته‌ها

باکتری بروسلا – فایل جدید

بروسلا,بروسلز,باکتری بروسلا,بیماری بروسلا,مالت,تب مالت,بیماری تب مالت,بروسلوز,شیر نجوشیده,بستنی سنتی,لبنیات,بهداشت,زیست,بیماری,بیماری زا,حیوانات اهلی,بیماری دام,بیماری های دامی,انتقال بیمار به انسان,دام پزشکی,دامپزشکی

فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش

عناوين مهم :

گونه‌های بیماری زا
اثرات مصرف پنیر بر سلامتی
ارزش غذایی و روش تولید پنیر لیقوان
بررسی میزان شیوع و شدت آلودگی به باکتری های بروسلا ملی تنسیس (Brucella melitensis) و بروسلا آبورتوس (Brucella abortus) در گوسفندان و گاوهای مناطق روستایی شهرستان تویسرکان، همدان
تب مالت در بهار و پاییز شایع تر است
خودداری از مصرف بستنی های سنتی و غیرپاستوریزه
عامل بيماري بروسلوز چيست؟
چه حيواناتی به بروسلوز حساس هستند؟
وضعيت بروسلوز در جهان چگونه است؟
وضعيت بيماري در ايران چگونه است؟

 

دانلود مستقیم فایل

منتشر شده در باکتری بروسلادامپزشکی

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.