فایل پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) – دریافت آسان و مستقیم

کاربر گرامی فایل پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) با قابلیت دریافت آسان و مستقیم از سایت مرجع برای شما آماده شده است. این فایل دارای مطالب کلیدی و مهم تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس,تاریخچه صنعت سوسیس,فرآورده‌های گوشتی,ترکیبات گوشت,اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه,انواع گوشت,تعریف تخمیر,تبدیل گوشت, فرآورده های تخمیری,سوسیس­های تخمیری می باشد توضیحات کامل تر در زیر آمده است:

تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
سوسیس و کالباس از قدیمی‌ترین محصولات گوشتی است که از مدتها قبل در فرهنگ غذایی مردم مورد توجه قرار گرفته‌اند. به گونه‌ای که حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان باستان پیرامون  این قبیل مواد غذائی، مطالبی تدوین و یافت شده. بعلاوه کلمه سالامی را که به عنوان نوعی کالباس می‌باشد، می‌توان در کتب یونان قدیم پیدا نمود. 
این محصول برای اولین بار در شهر سالامی در شرق یونان، ساخته شد. 
سوسیس از واژه فرانسوی کهنsaussich  که خود از واژه لاتین salsus به معنی ‘نمک زده« گرفته شده، پدید آمده است. 
کالباسkielbasa  در واقع یک نوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیمی که معمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.

شامل عناوین:
مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان 
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران 
اوضاع فعلی فرآورده‌های گوشتی در ایران 
ترکیبات گوشت 
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه 
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
سوسیس­های تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس:
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها :
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
سخن پایانی

 

از طریق لینک زیر میتوانید فایل را دریافت کنید

دانلود مستقیـــم فایــل

به امید ارائه خدماتی پایدار و در خور به شما عزیزان