کاربر گرامی فایل پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) با قابلیت دریافت آسان و مستقیم از سایت مرجع برای شما آماده شده است. این فایل دارای مطالب کلیدی و مهم تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس,تاریخچه صنعت سوسیس,فرآوردههای گوشتی,ترکیبات گوشت,اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه,انواع گوشت,تعریف تخمیر,تبدیل گوشت, فرآورده های تخمیری,سوسیسهای تخمیری می باشد توضیحات کامل تر در زیر آمده است:
شامل عناوین:
مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران
اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران
ترکیبات گوشت
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
سوسیسهای تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس:
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها :
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
سخن پایانی
از طریق لینک زیر میتوانید فایل را دریافت کنید
دانلود مستقیـــم فایــل
به امید ارائه خدماتی پایدار و در خور به شما عزیزان