دانلود ویرایش تازه پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) با مشخصات تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس,تاریخچه صنعت سوسیس,فرآوردههای گوشتی,ترکیبات گوشت,اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه,انواع گوشت,تعریف تخمیر,تبدیل گوشت, فرآورده های تخمیری,سوسیسهای تخمیری و کد اختصاصی 32152 در سایت مرجع
توضیحات تکمیلی این فایل:
شامل عناوین:
مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران
اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران
ترکیبات گوشت
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
سوسیسهای تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس:
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها :
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
سخن پایانی
برای دانلود مستقیم فایل پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) بر روی لینک زیر کلیک کنید.