فایل جدید تحقیق معماری قاجار پهلوی

فایل جدید تحقیق معماری قاجار پهلوی با مشخصات تحقیق معماری قاجار و پهلوی,تحقیق معماری قاجار,مقاله درمورد معماری قاجار,تحقیق درمورد معماری پهلوی,پهلوی,قاجار,معماری سبك ملی,مسجد سپهسالار تهران

توضیحات:

تحقیق معماری قاجار پهلوی

تحقیق-معماری-قاجار-پهلوی

قسمتی از متن:
 معماری ايران از اواخر دوره قاجار و شروع دوره پهلوی دچار هرج و مرج و آشفتگی شد در اين دوران ما شاهد احداث همزمان ساختمانهايی هستيم كه هر كدام بيانگر يكی از مكاتب فكری دوره هايی مشخص از تاريخ ايران هستند :
كاخ مرمر به تقليد از معماری سنتی و عمارت شهربانی كل كشور به تقليد از تخت جمشيد و ساختمانهای بلديه ( شهرداری ) و پستخانه به شمال و جنوب ميدان امام ( سپه ) به تقليد از معماری نئوكلاسيك فرانسه ساخته شدند . در اين دوره تلاش می شد كه پيوندی بين سه طيف فكری به وجود آيد : ساختماهای وزارت امور خارجه ، اداره پست ، صندوق پس انداز بانك ملی را در واقع می توان به عنوان نمونه اين گونه ساختمانهای التقاطی نام برد . اين گرايشهای متفاوت و بعضا متضاد در معماری اين دوره ناشی از اختلاف در گرايشهای سياسی و ايدوئولوژيك اين عصر از تاريخ ايران است كه ريشه در جريانهای عقيدتی – سياسی اواخر دوره قاجار و اوايل دوران پهلوی دارد . جريانهای مذكور را می توان به سه دسته تقسيم كرد :گروه اول ، سنت گرايان ، كه اساس تفكر سياسی و بينش دينی آنها هماهنگی دين با سياست و احياء و توسعه سنتهای هزار ساله جامعه ايرانی بود . پرچمداران اين نهضت در آن برهه از زمان شيخ فضل الله نوری بود و بعد از ايشان سيد حين مدرس ادامه دهنده راه وی گشت .گروه دوم ، غرب گرايان ، كه اساس ذهنيت آنها ، به گفته تقی زاده ، بر تقليد از فرق سر تا انگشت پا از غرب در همه شئون اقتصادی ، اجتماعی ، سياسی بود . هسته اصلی اين گروه را تحصيل كردگان ايرانی تشكيل می دادند كه تازه از اروپا به ايران برگشته بودند .

فهرست مطالب:
شروع دوره پهلوی ( دوره رضا خانی )
معماری سبك ملی  
ويژگيها
ميدان راه آهن و بنای آن ( اوايل پهلوی دوم )
تصاوير ميدان انقلاب
پهلوی اول
اشاره به پهلوی دوم
دوره قاجار
مسجد سپهسالار تهران
بازکاوی معماری صفویه تا قاجار

دانلود فایل