فایل جدید پاورپوینت خط تولید و فرآوری کنسرو گوخه فرنگی

فایل جدید پاورپوینت خط تولید و فرآوری کنسرو گوخه فرنگی با مشخصات دانلود پاورپوینت,پاورپوینت رایگان,پاورپوینت کنسرو گوجه فرنگی,تحقیق درمورد تولیدکنسرو گوجه فرنگی,پاورپوینت تولیدکنسرو گوجه فرنگی,کنسرو گوجه فرنگی,تولیدکنسرو گوجه فرنگی,مقاله درمورد تولیدکنسرو گوجه فرنگی,پاورپوینت خط تولیدکنسرو گوجه فرنگی

توضیحات:

پاورپوینت خط تولید و فرآوری کنسرو گوخه فرنگی

پاورپوینت-خط-تولید-و-فرآوری-کنسرو-گوخه-فرنگی

مقدمه:
رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود  دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد .
فهرست مطالب:
مقدمه
مواد اولیه
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
1- شستشو
2- بازرسی روی نوار (سورتینگ)
3- خرد کردن و له کردن (پالپ)
4- جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
5- تغلیظ در خلأ
6- پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:
7- فرآیند دمایی
نمودار خط تولید رب گوجه فرنگی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی
2- آزمودن ناخالصیها (کاشی)
ب) آزمایشات شیمیایی
1- آزمون PH
2- آزمون نمک به روش ولهارد
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
ج)آزمایشات میکروبی
دانلود فایل