صنایع غذایی

پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينه‌كردن شرايط استخراج | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينه‌كردن شرايط استخراج

دریافت فایــل

نوع فایل power point

قابل ویرایش 61 اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

هر سيستم PFE شامل قسمت هاي زير مي باشد:

مخزن حلال

پمپ فشار بالا: پمپ مايع رفت و برگشتی پيستونی، مدل اين پمپ PU-2080 از شرکت JASCO ژاپن.

سل استخراج: استنلس استيل 316، سل يك‌طرفه، حجم 10 ميلی‌ليتر

سيستم كنترل دما (گرمخانه) co-2060 Plus از شركت JASCO ژاپن.

كنترل كننده فشار برگشتيBP-1580-81 از شركت JASCO ژاپن.

ظرف جمع‌آوري

فهرست مطالب و اسلایدها:

بخش تئوری

استخراج و روش های مختلف آن

سبوس برنج و روغن قابل استحصال آن

طراحی آزمايش

بخش تجربی

نتيجه گيری و آينده نگری

دریافت فایــل

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

دریافت فایــل

نوع فایل power point

قابل ویرایش 71 اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:

ابتدا سبزی‌ها را خوب تمیز کنید و سبزی‌های پلاسیده شده را جدا کنید.

سبزی‌ها را با آب سرد بشویید تا گل‌و لای و مواد اضافی آنها از بین برود (آب گرم سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی موجود در آنها می‌شود، و سبزی را بیش از حد نرم می‌کند)

اگر شستشو تحت فشار آب انجام شود،سبزی ها بهتر تمیز می‌شوند.

برای از بین بردن تخم انگل‌ها باید سبزی‌ها را در یک ظرف مناسب بریبزید و ظرف را از آب پر کرد. برای هر لیتر آب باید ۳ـ۵ قطره مایع ظرفشویی در ظرف بریزید، سپس با دست هم بزنید تا تمام سبزی‌ها در کف حاصل از مایع ظرفشویی قرار گیرد.

پس از گذشت ۵ دقیقه باید سبزی‌ها را از بالای ظرف بردارید زیرا تخم انگل سنگین است و در ته ظرف قرار می‌گیرد (نباید ظرف همراه سبزیجات را در آبکش برگردانید) سپ با آب سرد سبزی ها را کاملاً آبکشی کنید.

فهرست مطالب و اسلایدها:

غذا چيست؟

ماده مغذي چيست؟

اصل تنوع وتعادل تغذیه ای :

الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟

گروههاي اصلي غذايي:

هرم غذایی

گروه نان و غلات

گروه سبزی ها

نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:

گروه میوه ها

گروه شیر و لبنیات

گروه متفرقه

توصیه های کاربردی مصرف صحیح نمک

انواع نمک

انواع روغن ها

فرم ذخیره ای چربی در بدن

اجزاءتشكيل دهنده چربي ها:

اسیدهای چرب ترانس:

-امگا3:

روغن زیتون:روغن امگا6

روغن سویا،کلزا،ذرت و آفتابگردان:

روغن دانه هسته انگور:

روغن مخصوص سرخ کردنی:

روغن کنجد

حداكثر دريافت چربي

هيدروژنه كردن :

دریافت فایــل

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات) | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات)

دریافت فایــل

نوع فایل: power point

قابل ویرایش44 اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

تعريف جريان

اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع
اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز….)
عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از يک مسير (لوله، کانال،…)
واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min
اهميت دقت اندازه گيری و مسائل اقتصادی
در اندازه گيری دبی فشار و دما هم نقش دارند
دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرايط استاندار 1 اتمسفر و 20 درجه سانتی گراد اندازه گيری می کنند
روشهای اندازه گيری به عوامل زير بستگی دارد:
جنس ماده

ميزان چسبندگی

درجه حرارت

هدايت الکتريکی

مقدار جريان

مقدار مواد معلق

فهرست مطالب و اسلایدها:

تعريف جريان

استاندارد اندازه گيری

روشهای اندازه گيری جريان

روشهای توزينی

جريان سنج حجمی جابجايی مثبت ( شمارشگر) (PD)

جريان سنج پيستونی

دبی سنج رقاصکی Nutating Disk

دبی سنج با پره های بيضوی

دبی سنج پره ای

جريان سنجهای مبتنی بر روشهای انسدادی

روشهای انسداد

روتامتر

اصول تئوری روتامتر

دبی سنج مبتنی بر تير خمشی

دبی سنج توربينی

دبی سنج مغناطيسی

باد سنج (کاوشگر) سيم داغ

دبی سنج مبتنی بر فشار (کاوشگر فشار)

اندازه گيری دبی در مجاری رو باز

سرريزها Weirs

روزنه Orifice

اندازه گيری جريان مواد خشک

دریافت فایــل

پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

دریافت فایــل

نوع فایل power point

قابل ویرایش 115 اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.

این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به

همین دلیل به انها الاینده گوییم.

این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:

1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و …)

2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند

مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها

فهرست مطالب و اسلایدها

الاینده های مواد غذایی

ارزیابی سمیت مواد

مهمترین سموم موجود در موادغذایی

طبقه بندی افت کشها

توصیه شده درصیفی جاتMRL

نیتراتها – نیتریتها – نیتروزامین ها

بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان

متهموگلوبینمی

روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی

محافظت کننده های محصولات کشاورزی

حشره کشها

علف کشها

قارچ کشها

شناسایی باقیمانده مواد محافظ در موادغذایی

Lead سرب

Cadmiumکادمیوم

سموم میکروبی

سموم باکتریایی

انتروتوکسین ها

سموم باکتریایی

علایم بالینی مسمومیت

بوتولیسم

قارچ ها

مایکوتوکسینها

الکالوییدهای ارگوت

افلاتوکسین ها

انتی بیوتیکها

هورمونهای جنسی

ترکیبات ارامبخش

هورمونهای تیرویید

اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی

دریافت فایــل

دانلود فایل طرح توجیهی کارخانه رب گوجه فرنگی آپدیت مهر 99 | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

دانلود فایل طرح توجیهی کارخانه رب گوجه فرنگی آپدیت مهر 99

دریافت فایــل

فایل طرح توجیهی اقتصادی فنی کارخانه رب گوجه فرنگی بصورت فایل ورد دارای 4 فصل جداگانه در 45 صفحه تهیه شده در مهرماه 99 میباشد تمام جداول ان بصورت فایل ورد ومرتب و بدون بهم ریختگی هستند و براحتی قابل ویرایش میباشند این فایل پروژه طرح توجیهی دانشجویی است که بر اساس نرخ تورم و نرخ ارز در مهر 99 قیمت زمین ملزومات و ماشین الات کارخانه ،خط تولید و هزینه حقوق پرسنل و… تعیین گردیده است . دارای جداول محاسبات تجهیزات و ملزومات، حقوق پرسنل تولیدی وغیر تولیدی ،زمین ،استهلاک،تجهیزات اداری،هزینه های قبل بهره برداری ،هزینه های جاری،هزینه انرژی ،هزینه تعمیر ونگهداری،هزینه های ثابت ومتغیر،سرمایه در گردش،جدول سرمایه گذاری، و… میباشد



فصل اول 1

کلیات 1
مقدمه 2
معرفی محصول در طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی 2
طرح توجیهی احداث کارخانه تولید رب گوجه فرنگی 3
طرح تولید رب گوجه فرنگی 3
مراحل تولید رب گوجه فرنگی 3
خط تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ تن گوجه در روز 14

فصل دوم 19
روش انجام کار 19
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 20
بازدید از کارخانه تولید رب گوجه فرنگی 20
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) 21

فصل سوم 22
امور مالی طرح 22
1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 23
زمین : 23
محوطه سازی : 23
ساختمانها : 24
تأسیسات و تجهیزات : 25
ماشین آلات و تجهیزات: 26
لوازم آزمایشگاهی 27
وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه : 28
تجهیزات اداری و کارگاهی : 28
هزینه های قبل از بهره برداری : 28
جدول هزینه های ثابت طرح : 29
2- هزینه های جاری طرح : 31
مواد اولیه و بسته بندی : 31
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی : 32
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 33
هزینه سوخت و انرژی : 34
تأمين برق: 34
سوخت: 34
آب : 35
هزینه آب 35
هزینه گازوئیل 35
هزینه بنزین 35
هزینه برق 35
جمع(هزینه کل انرژی) 35
استهلاک: 35
هزینه تعمیر و نگهداری 36
محاسبه كل هزينه توليد: 37
جدول هزینه های جاری طرح : 37
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید : 38
سرمایه در گردش 39
جدول سرمایه گذاری 39
توجیه اقتصادی محصول : 40
محاسبه نقطه سر به سر 40
قيمت تمام شده محصول: 40
قیمت تمام شده هر واحد 41
ظرفیت تولید 41
سود ناویژه 41
نرخ بازدهی سرمایه: 42
فصل چهارم 43
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 43
نتایج حاصله از اجرای طرح : 44

مخزن آب گوجه فرنگی
(Juice Tank) پس از جدا سازی آب گوجه آن را به مخزن جهت تغلیظ هدايت كرده كه از اين مخزن جهت شارژ دستگاه تغلیظ استفاده مي گردد چون ممكن است بلافاصله از آب گوجه فرنگی توليد شده استفاده نگردد لذا باید در مخزن نگهداری گردد مخازن آب گوجه فرنگی از جنس استنلس استيل بوده و جهت جلوگیری از ته نشین شدن (دو فازشدن) آب و جلوگيری از كف بهتر است كه دارای همزن باشد.
تغلیظ كننده كانتینیوس
(Continues) منظور از تغليظ كننده كانتينيوس اين است كه آب گوجه فرنگی مداوم به دستگاه شارژ و رب از قسمت ديگر دستگاه خارج ميگردد به اين نوع تغليظ كننده كانتينيوس (مداوم) گفته ميشود.
ساختار كلی دستگاه‌های تغليظ كننده كانتينيوس بدين ترتيب است كه آب گوجه فرنگی توسط پمپ سانتريفوژ نسبتاً قوی از داخل مبدل حرارتی از نوع SHELL&TUBE عبور كرده و دمای آن افزايش ميابد و پس از عبور مبدل وارد بدنه تحت خلا نسبی (بول) گشته و چون فشار پايين است لذا شروع به جوش می نمايد دستگاههای تغليظ كننده كانتی نيوس بسته به تعداد بدنه و مبدل (روشوفر) و ابعاد و اندازه مبدل هاي تحت خلا نسبی دارای ظرفيت هاي مختلفی هستند به هر بدنه و مبدل حرارتي (روشوفر) مربوطه يک مرحله ياEFFECT گفته مي شود. و تعداد مراحل در تناژ دستگاه‌ها نيز موثر است در تغليظ كننده كانتی نيوس دو يا سه مرحله‌ای غالباً به يک مرحله (EFFECT) يا بخار مستقيم و ساير مراحل از بخار غيرمستقيم (بخار توليدشده از مرحله ماقبل) تامين انرژی می نمايد كه بدين سبب دستگاه‌های كانتی نيوس مصرف بخار كمتري نسبت به تغليظ كننده بچ (در ظرفيت يكسان ) دارند.
تغليظ كننده بچ
(Batch) دستگاه بچ از يک، دو يا سه بدنه (بول) و يک مبدل حرارتي به صورت shell كه در ته (1.3 انتهایی) قرار دارد تشكيل شده است جهت جلوگيری از سوختگی رب در قسمت مبدل دستگاه مجهز به سيستم همزن پارويی در قسمت يادشده مي باشد.
باتوجه به لزوم تغليظ در دمای پايين به جهت كيفيت بيشتر در توليد لذا سيستم تحت خلا كار كرده تا دمای جوشَش پايين بیايد لذا تغليظ بچ بجز پمپها و مبدل shell & tube ساير متعلقات دستگاه تغليظ كننده كانينيوس را دارا می باشد.
از اين دستگاه جهت تغليظ آب گوجه فرنگي و يا ترقيق رب با بريكس بالا استفاده ميگردد.
پاستوريزاتور
(pasteurizator ) پس از توليد با استفاده از اين دستگاه رب راپاستوريزاتور شده و نيز اين دستگاه از نوع مبدل shell & tube بوده كه لوله های آن در چهار مسير رفت و برگشت قرار دارند سيستم حرارتی توسط مخزن مبدل كه به روش تزريق بخار تامين حرارت می كند كارمی نمايد

وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

ردیف شرح تعداد هزینه واحد(ریال) هزینه کل ریال
1 وانت 1 1،500،000،000 1،500،000،000
2 گاری حمل 10 10000،000 100،000،000
3 لیفتراک 2تن 1 7000،000،000 7000،000،000
جمع کل 8،600،000،000
ت

دریافت فایــل

گزارش کارآموزی کارخانه تولید خمیرمایه رشته صنایع غذایی و بهداشت | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

گزارش کارآموزی کارخانه تولید خمیرمایه رشته صنایع غذایی و بهداشت

دریافت فایــل

گزارش کارآموزی کارخانه تولید خمیرمایه رشته صنایع غذایی و بهداشت 

فایل گزارش کاراموزی بصورت ورد در 39 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و بهداشت  


بخشی از متن:

بیولوژی خمیرمایه 
خمیرمایه از تک سلولیهایی زنده ای ایجاد می گردند که در اثر کشت یک مخمر خالص به نام ” ساکارومایسس سرویزیه” به وجود می‌آیند. 1 گرم از خمیر مایه فشرده حاوی 10 میلیارد سلول زنده است. سلول های خمیرمایه ظاهری کروی و یا تخم مرغی شکل دارند و در ابعادی با قطر 2-3 میکرومتر تا 20-50 میکرومتر یافت می‌شوند.

خمیرمایه ها از طریق جوانه زنی تکثیر می‌شوند و از قند به عنوان منبع کربن برای تغذیه و رشد استفاده می‌کنند. خمیرمایه نان همچنان از انواع مواد خام مانند اکسیژن، نیتروژن، فسفر، مواد معدنی و ویتامین‌ها

( تیامین یا ویتامین ب 1، پیریدوکسین یا ویتامین ب 6 و بیوتین یا ویتامین ب 7) تغدیه می‌کند. ملاس (انواع ملاس چغندر و ملاس نیشکر) ماده اولیه اصلی در تولید خمیرمایه است و تقریباً اکثر نیازهای غذایی خمیرمایه را در خود دارد.

خمیر نان از شکر، کربوهیدرات‌ها و سایر مواد مغذی استفاده می‌کند و زمانی که خمیرمایه به آن اضافه می‌گردد، سلول خوابیده (در استراحت) خمیرمایه بیدار شده و فعال می‌گردد. این سلول از شکر (قند) موجود در خمیر استفاده کرده گاز دی اکسید کربن آزاد می‌کند و این گاز در واقع عامل اصلی ور آمدن خمیر است.

فرآیند تولید خمیر مایه
ملاس خام پس از دريافت در مخازن ذخيره و مواد كمكي در انبار مواد شيميايي ذخيره مي‌شوند. مواد كمكي در مخازن محلول سازي با نسبت معين با آب مخلوط شده، محلول حاصل به مخازن ذخيره جداگانه كه در ارتفاع قرار دارند پمپ شده و با توجه به برنامه توليد به بخش تخمير ارسال مي‌شوند. ملاس خام نيز در مخزن محلول‌سازي رقيق، لجن گيري و پاستوريزه شده و در مخازن ذخيره نگهداري مي‌شود و با توجه به برنامه توليد به بخش تخمير پمپ مي‌شود. شروع تخمير از يك اسلنت آزمايشگاهي بوده كه دو مرحله در آزمايشگاه كشت شده و مايه تخميري حاوي كشت خالص مخمر به صورت دو فلاسك ۱۷ ليتري به خط توليد منتقل شده تا به فرمانتور كشت خالص تلقيح شود. فرآيند تخمير به گونه‌اي است كه محتويات فرمانتور كشت خالص (Pure Culture) پس از پايان تخمير به پيش فرمانتور (Pre Fermenter) و محتويات اين فرمانتور پس از پايان تخمير به يكي از فرمانتورهاي اصلي (Main Fermenters) تلقيح مي‌شود. محتويات اين فرمانتور پس از پايان تخمير به بخش جدايش فرستاده مي‌شود. اين مرحله از تخمير، تخمير بذر (Seed Fermentation) ناميده مي‌شود. 

فهرست مطالب
فهرست مطالب 3
کارخانه خمیر مایه ناغان 4
مقدمه 5
فصل اول 6
معرفی مکان کارآموزی 6
تاریخچه خمیرمایه 7
صنعت خمیرمایه در ایران 7
تاریخچه خمیرمایه چهارمحال بختیاری ( کلارمایه) 8
عناوین، گواهینامه‌ها و جوایز 8
فصل دوم 9
هدف از تاسیس مجموعه و معرفی مواد اولیه و نوع محصولات 9
فواید استفاده از خمیرمایه در نان 10
بیولوژی خمیرمایه 11
انواع محصول و بسته‌بندی در کارخانه خمیر مایه ناغان 12
فصل سوم 13
تشریح روند کار و فرایند تولید 13
تهیه و تولید خمیرمایه 14
فرآیند تولید خمیر مایه 15
خط تولید خمیر مایه بهداشتی 15
خط تولید خمیر مایه بهداشتی 16
تولید صنعتی خمیرمایه 16
خمیرمایه تازه 17
خمیرمایه خشک 17
عملکرد خمیرمایه 19
ماده اولیه تولید خمیر مایه 19
نگهداری ملاس و مواد اولیه 20
آماده‌سازی،رقیق‌سازی و پاستوریزه کردن ملاس 20
آماده‌سازی مواد شیمیایی 20
تخمیر آزمایشگاهی 21
جدایشگرها 21
نگهداری شیر خمیر مایه 21
واحد آبگیری و رشته‌سازی 21
واحد خشک کن 21
بسته بندی 21
فاضلاب کارخانه خمیر مایه 22
مواد تشکیل دهنده پساب خمیرمایه 22
مشکلات پساب خمیر مایه 23
بخشهای مختلف تولید فاضلاب در کارخانه خمیر مایه 23
فاضلاب خط تولید خمیر مایه 23
فاضلاب تولیدی سپراتورها 23
فاضلاب تولیدی بخش فیلتراسیون 23
فاضلاب ماشین آلات ودیگ بخار 24
فاضلاب انسانی 24
فلودیاگرام تصفیه خانه خمیر مایه 24
واحد تصفیه کارخانه 24
آنالیز پساب کارخانه خمیر مایه (مشخصات مطلوب پساب ) 25
مشخصات پساب کارخانه خمیر مایه 26
روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه 26
تصفیه بیولوژیکی به روش بیهوازی( UASB) 26
تصفیه به روش تبخیر 27
تصفیه با فیلتراسیون 27
تصفیه فاضلاب صنایع غذایی 28
فاضلاب کارخانه خمیر مایه 28
موارد مصرف و كاربردهاي خمير مايه 29
كالاي جانشين 29
نقش تخمير در بالا بردن ارزش غذايي نان 30
طبقه‌بندي انواع خمير مايه 31
استاندارد خميرمايه 34
ويژگي‌هاي فيزيكي و شيميايي خمير مايه 34
ويژگي‌هاي خمير مايه 35
فصل چهارم 36
جمع بندی ،نتیجه گیری یا پیشنهادات 36
پیشنهادات : 37
پلان کارخانه 38

دریافت فایــل

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات) | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات)

دریافت فایــل

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات) درقالب pptx قابل ویرایش 15 اسلاید

بخشی از متن:  
تعريف جريان 
اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع 
اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز….) 
عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از يک مسير (لوله، کانال،…) 
واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min 
اهميت دقت اندازه گيری و مسائل اقتصادی
در اندازه گيری دبی فشار و دما هم نقش دارند
دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرايط استاندار 1 اتمسفر و 20 درجه سانتی گراد اندازه گيری می کنند
روشهای اندازه گيری به عوامل زير بستگی دارد:
جنس ماده

ميزان چسبندگی

درجه حرارت

هدايت الکتريکی

مقدار جريان

مقدار مواد معلق

فهرست مطالب و اسلایدها:
تعريف جريان
استاندارد اندازه گيری
روشهای اندازه گيری جريان
روشهای توزينی
جريان سنج حجمی جابجايی مثبت ( شمارشگر) (PD)
جريان سنج پيستونی
دبی سنج رقاصکی Nutating Disk
دبی سنج با پره های بيضوی
دبی سنج پره ای
جريان سنجهای مبتنی بر روشهای انسدادی
روشهای انسداد
روتامتر
اصول تئوری روتامتر
دبی سنج مبتنی بر تير خمشی
دبی سنج توربينی
دبی سنج مغناطيسی
باد سنج (کاوشگر) سيم داغ
دبی سنج مبتنی بر فشار (کاوشگر فشار)
اندازه گيری دبی در مجاری رو باز
سرريزها Weirs
روزنه Orifice

اندازه گيری جريان مواد خشک

دریافت فایــل

پاورپوینت استخراج عصاره از گونه های گیاهی با خاصیت دارویی | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت استخراج عصاره از گونه های گیاهی با خاصیت دارویی

دریافت فایــل

این پاورپوین شامل 21 اسلاید مرتبط با داروهای گیاهی بوده و در شناسایی گونه های گیاهی دارای خاصیت داروویی،دسته بندی موادموثره موجود در آنها و همچنین راه های جداسازی و استخراج این مواد بیان شده است .همچنین مقایسه ای بین کشورهای مختلف انجام شده است.

بخشی از متن:
مقدمه
ویژگی های اصلی گیاهان دارویی:
وجود مواد خاص در پیکرآنها (موادمؤثره)
تجمع این مواد درقسمت خاصی از گیاه
استفاده از این گیاهان درموارد خاص
قابل استفاده پس ازانجام عملیات متفاوت
(تمیزکردن،خشک کردن،استخراج و…)
پیشینه گیاهان دارویی
تولید دارو ازمواد گیاهی سابقه ای به قدمت تاریخ انسان دارد.
ایران رتبه سوم درتولید گیاهان دارویی
     چین                  ثبت 5000گونه دارویی واستفاده از1700گونه
     
     هند                   استفاده از2500گونه
    ایران                  استفاده از2000گونه
مطالب پاورپوینت:
فصل اول: 
مقدمه
فصل دوم:
 معرفی موادگیاهی با کاربرد دارویی
فصل سوم:
دسته بندی موادمؤثره موجود درگیاهان دارویی و بررسی حضور آنها درگونه های گیاهی معرفی شده
فصل چهارم: 
روش های استخراج عصاره از گیاهان وجداسازی وتخلیص نهایی عصاره بدست آمده

دریافت فایــل

گزارش کاراموزی کارخانه شیر و گوشت | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

گزارش کاراموزی کارخانه شیر و گوشت

دریافت فایــل

گزارش کاراموزی صنایع غذایی در کارخانه شیر و گوشت در 40 صفحه بصورت فایل word قابل ویرایش قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و شیمی که دوره کارورزی خود را در کارخانه شیر و گوشت گذرانده اند از جمله شرکت های که به پرورش دام گوشتی و شیری اقدام میکنند و این کاراموزی مناسب آن میباشد کاراموزی در شرکت های زاگرس شهرکرد،
کاراموزی در شرکت دامداری تلیسه نمونه ، کاراموزی در شرکت دامپروری پارس ، کاراموزی در مجتمع شیر و گوشت مهدشت (وابسته به بنیاد مستضعفان) کاراموزی در شرکت شیر و گوشت نمونه ایران ، کاراموزی در شرکت کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان، و… برای رشته صنایع غذایی و سایر رشته های کشاورزی

فهرست مطالب

فصل اول. 1

معرفی محل کارآموزی.. 1

فصل دوم. 2

آموزش مراقبت از گوساله ها از زمان از شیرگیری تا یکسالگی.. 2

مقدمه. 2

سطح تغذیه و تولید در تلیسه ها:3

احتیاجات مواد مغذی تلیسه ها4

مدیریت تغذیه تلیسه ها:7

تغذیه تلیسه های شیری:11

مصرف آب:17

تعلیف تلیسه ای روی مرتع. 18

تغذیه تکمیلی در مرتع. 18

گروهبندی تلیسه ها بر اساس وزن و جثه:18

میزان رشته تلیسه ها:22

رشد جبرانی:24

میزان کردن جیره برای تغییرات محیط:27

انواع کنسانتره ها و مکمل ها:27

افزودنیهای غذایی:28

فصل سوم. 32

آشنایی با جایگاهها در پرورش گاو شیری.. 32

اثر متابولیک هورمون رشد. 33

آموزش نحوه اسکور آخور گاو. 34

جایگاه گوساله های شیرخوار. 36

پن های انفرادی.. 36

اصول نگهداری:36

فصل چهارم. 38

جمع بندی و نتیجه گیری.. 38

هچهای انفرادی (بتونی)38

پنهای انفرادی (متحرک)39

آشنایی با جایگاهها در پرورش گاو شیری.. 40

فصل دوم
آموزش مراقبت از گوساله ها از زمان از شیرگیری تا یکسالگی
پرورش تلیسه های مسنتر از یکسال آسان و کم هزینه است زیرا در این سن شکمبه حیوان رشد کافی یافته و به آسانی می تواند انرژی و پروتئین لازم را از علوفه خشک، سیلو یا مرتع به دست آورد. در صورت مصرف علف خشک یا سیلوی ذرت باید پروتئین بیشتری برای این حیوانات فراهم شود. مکمل مواد معدنی نیز لازم است دامهایی که علوفه لگومینه مصرف می کنند کلسیم کافی دریافت می نمایند لیکن فسفر کافی در اختیار آنها قرار گیرد. در صورت استفاده از سیلوی ذرت فراهم نمودن کلسیم و فسفر ضروری است. نمک معدنی کمیاب باید به طور آزاد در دسترس آنها قرار گیرد. 2 تا 3 ماه قبل از تاریخ زایمان مورد انتظار باید تغذیه کنسانتره در تلمبه ها آغاز شود تا مواد مغذی برای رشد جنین فراهم گردد. هدف از برنامه پرورش تلیسه داشتن حیوانی با جثه مناسب و بزرگ است بطوری که بتواند در 15 ماهگی یا قبل از آن جفتگیری نماید. برای تولید تلیسه های بزرگی که در 24 ماهگی زایمان کننده حداقل وزن مطلوب در حین جفتگیری برای نژادهای هلشتاین و براون سوئیس 330 کیلوگرم ایرشایر 273 کیلوگرم، جرسی 227 کیلوگرم و در نهایت گرنری 250 کیلوگرم می باشد.
تغذیه بیش از حد، تلیسه های به وجود می آورد که در هنگام زایمانی چاق هستند. شیر کمتری تولید می نمایند پستانهای آنها بافت ترشحی کافی ندارند حیواناتی که در سطوح کمتر از نیازهای توصیه شده از تولد تا زایمان تغذیه شوند به اندازه حیوانات با تغذیه طبیعی، شیر تولید نمی کنند. تلیسه هایی که قبل از زایمان کمتر از حد نیاز تغذیه می شوند به دلیل کوچکتر بودن جثه سخت زائی های بیشتر را خواهند داشت تغذیه نا مناسب بلوغ را نیز به تاخیر می اندازد. اگر مصرف متوسط تا زیاد مواد غذایی رعایت شود تلیسه ها باید قبل از 15 ماهگی جفتگیری شد تغذیه بیش از حد تلیسه ها یکساله و جفتگیری بعد از 15 ماهگی با صرفه نیست میزان افزایش وزن تلیسه های نژاد بزرگ باید 7/0 تا 8/0 کیلوگرم در روز و تلیسه های نژاد کوچک باید 6/0 تا 7/0 کیلوگرم در روز باشد.
مقدمه
یکی از مهمترین مسائل مدیریتی که در صنعت پرورش گاو با آن رو به رو هستیم و تاثیر زیادی بر بازده اقتصادی این صنعت دارد. بحث پرورش تلیسه های جایگزین است. افزایش پتانسیل گله حتی حفظ آن منوط به اجرای یک برنامه صحیح پرورش تلیسه است. هر گونه اهمال در این زمینه تاثیری مستقیم بر بازدهی کل گله خواهد داشت مدیریت صحیح پرورش تلیسه ها شامل کلیه مراحل رشد و مسائل تغذیه ای و مسائل گوناگون می باشد.
در این میان مدیریت تغذیه تلیسه های شیری از اهمیت ویژه ای بر خوردار است.
تلیسه ها به علت اینکه هنوز به رشد کامل خود دست نیافته اند نیاز به مدیریت تغذیه خاصی دارند که گوساله های ماده و تلیسه های، باید از تغذیه خوبی بر خورار باشند تا بتوانند به عنوان گاو شیری توان ژنتیکی خود را نشان دهند که پتانسیل رشد ژنتیکی هر حیوان بوسیله تغذیه کم و بیش شکوفا می شود موفقیت برنامه پرورش تلیسه که تغذیه بخش مهمی از آن است از دوره، تاثیر مهمی بر بازدهی تولید گله دارد. نخست اینکه رشد مناسب گوساله تاثیر شایان توجهی بر تولید آینده آن خواهد داشت دوم آنکه با پرورش تعداد بیشتری امکان اعمال برنامه بهگزینی شدیدتری وجود خواهد داشت برنامه تغذیه ای و بهداشتی خوب آن است که اقتصادی بوده و به دنبال آن بتوان در 24 ماهگی از بیشترین میزان تولید شیر تلیسه بهره گرفت.
مدیریت تغذیه تلیسه ها:
از زمان از شیر گرفتن یعنی حدود 5 تا 11 هفتگی تا زمان اولین زایش (در حدود 2 سالگی) تلیسه های شیری از لحاظ وزن تقریباً 10 برابر افزایش می یابند. در طی این دوره رشد برنامه های غذایی مورد نیاز آنها به طور محسوسی تغییر می کند در عرض چند هفته بعد از شیر گرفتن، تفکیک گوساله ها از نظر جثه در گروههای کوچکتری عملی است.
زمانی که گوساله از شیر گرفته می شود شکمبه آن تکامل قابل توجهی پیدا می کند ولی برای کامل شدن آن به زمان بیشتری نیاز است میکروبهای شکمبه باید قادر باشند که انواع مختلفی اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین، گروه B ویتامین K و سایر عوامل تغذیه ای تولید شده در حیوان نشخوار کننده را سنتز نماید به طوری که اینها در جیره غذایی حیوان مورد نیاز باشد به علت رشد نسبتا، سریع جثه بدن تلیسه جوان بعد از شیر گرفتن نیاز به جیره نسبتاً پر انرژی دارد. و معمولاً قادر به تامین تمام انرژی مورد نیاز خود از علوفه نیست علاوه بر مقدار زیاد انرژی تلیسه جوان پس از شیر گرفتن یک نیاز بالاتری برای تامین پروتئین و مواد معدنی نسبت به تلیسه های مسن تر دارد. و میزان رشد به صورت درصدی از وزن بدن در تلیسه جوان بلافاصله بعد از شیر گرفتن از تلیسه های یکساله بیشتر است. بنابراین درصد مواد مغذی به کار رفته برای رشد بافت در حیوان جوانتر خیلی بیشتر می باشد. با رشد و افزایش سن درصد مواد مغذی به کار رفته برای نگهداری حیوان به طور پیوسته افزایش می یابد.
در نخستین مرحله، گوساله مقدار قابل ملاحظه ای از مواد مغذی را پس از شیر گرفتن از طریق کنسانتره بدست می آورد.
با افزایش سن، درصدی از مواد مغذی که گوساله می تواند از علوفه بدست بیاورد، بطور خیلی سریع افزایش می یابد مقدار کنسانتره مصرفی بستگی به کیفیت علوفه دارد. با بالارفتن کیفیت علوفه، کنسانتره کمی مورد نیاز است. وقتی که مرتعی با کیفیت بالا استفاده می شود تلیسه های شیری خوب رشد یافته ممکن است.
از 4 تا 6 ماهگی قادر به تامین انرژی مورد نیاز شان تنها از طریق خورانیدن علوفه باشند بوسیله خورانیدن علوفه با کیفیت بالا تا وقتی که آنها به سن 8 تا 10 ماهگی برسند کنسانتره کمی مورد نیاز است. از این زمان تادرست 15 روز قبل از زایش، حیوان قادر است انرژی مورد نیاز خود را از علوفه بدست آورد تلیسه های شیری می تواند تمام انرژی قابل هضم خود را از علوفه خوب فراهم سازد 2 تا 4 هفته قبل از زایش شروع به خورانیدن کنسانتره به تلیسه شیری پذیرفته شده است. زمان دقیق شروع خورانیدن کنسانتره ی حدودی به وضعیت تلیسه و کیفیت علوفه بستگی دارد.
اگر تلیسه وضعیت ضعیفی داشته باشد خورانیدن کنسانتره باید زودتر شروع شود حتی در تلیسه های با وضعیت خوب شروع خورانیدن کنسانتره حدود 2 هفته قبل از زایش سودمند به نظر می رسد. وارد کردن کنسانتره به جیره باید به تدریج تا زمانی که تلیسه های احتمالاً به مقدار 1 درصد از وزن بدنش کنسانتره دریافت می دارد ادامه یابد خورانین مقدار قابل توجهی از کنسانتره قبل از زایش در واقع عادت دادن تلیسه به نوع خوراک مورد نیاز برای دوره شیر دهی است طی این تطبیق میکروار گانیسمهای شکمبه به مورد استفاده قرار دادن کنسانتره عادت می کنند. از طرف دیگر اشتها و کل سیستم متابولیکی تلیسه های طی اوایل دوران شیر دهی طبیعی تر می شود. وقتی که کنسانتره قابل توجهی قبل از زایش خورانیده می شود اغلب به نظر می رسد که تلیسه های دارای پتانیسل تولید بالا اوج بالاتری از تولید شیر و دوره شیر دهی طولانی تری داشه باشند. این امر وقتی حاصل می شود که خورانیدن آزاد کنسانتره بلافاصله بعد از زایش دنبال شود که بعضی اوقات چالنج فیدنیگ یا لید فیدنیک نامیده می شود معمولاً زایش به میزان قابل توجهی زیر 24 ماه بوسیله خورانیدن کاملاً آزاد خوراک در سرتاسر دوره رشد به دست می آید جفتگیری تلیسه های خیلی کوچک به شدت مشکلات زایشی را افزایش می دهد. اجازه دادن به تلیسه جهت برگ و چاق شدن بیش از حد قبل از جفتگیری و زایش مشکلاتی همچون ادم شدید پستان را افزایش می دهد به علاوه به عنوان قانون کلی جفتگیری از نژاد معین بر طبق جثه مطلوب تلیسه صورت می گیرد. اغلب بهترین نتایج وقتی بدست آمده که تلیسه ها بعد از رسیدن به وزن مناسب جفتگیری می شود. تلیسه ها می توانند به صورت گروهی و در داخل اصطبل نگهداری می شوند و به ویژه برای تلیسه های کوچکتر با تعداد هر گروه می توان شامل کمتر از حدود 12 گوساله جوان باشد. در مورد تلیسه های منس تر، پرورش گروههای خیلی بزرگ بویژه در مرتع ممکن است عملی باشد.
آموزش نحوه اسکور آخور گاو
– اسکور 3 : لایه ای به ضخامت 5 تا 7.5 سانتیمتر از خوراک روی سطح آخور باقی مانده است (حدود 25 درصد خوراک ریخته شده مصرف نشده است.

– اسکور 4 : لایه خوراک مصرف نشده بیشتر از 7.5 سانتیمتر می باشد (بیشتر از 50 درصد خوراک ریخته شده مصرف نشده است)

– اسکور 5 : خوراک ریخته شده مصرف نشده است.

اسکور 0 و 1 نشاندهنده کم مصرف کردن خوراک توسط گله می باشد. گاوهایی که آخور را کاملا از خوراک تمیز می کنند در حقیقت خوراک کمی مصرف می کنند. این گاوها یا گروهی از آنها حداکثر مصرف را نخواهند داشت.اغلب اوقات ذراتی از علوفه که در آخور باقی می ماند کم کیفیت یا فاسد شده می باشند.

آخور

این بخش از خوراک، توسط دام از سایر خوراکها جداشده و به عقب رانده می شود. وقتی گاوها مجبور می شوند این خوراک کم کیفیت را مصرف کنند بایستی دانست که آنها، گرسنه هستند. این بخش از خوراک از قابلیت هضم کمی برخوردار بوده و خود همین خوراک سبب کاهش مصرف خواهد شد. لذا ضروری است که به اندازه 5 درصد و یا بیشتر به مقدار خوراک اضافه شود تا اسکور آخور به 2 برسد. در صورت افزایش مقدار خوراک به 5 درصد، بایستی ماده خشک علوفه و برنامه تغذیه دوباره چک شود.

تا زمانی که گاوها خوراک را در نیم تا یک ساعت مصرف می کنند اسکور 2 ایده آل خواهد بود.

اسکور 3 نشان دهنده مصرف بیش از حد خوراک است و ضروری است که مقدار خوراک به 5 درصد کاهش یابد . در این حالت، بایستی ماده خشک علوفه و برنامه تغذیه دوباره بررسی شود تا دلیل اضافه آمدن خوراک یافت شود.معمولا، کهنگی خوراک یا فاسد بودن آن یا میکس اشتباه خوراک، دلیل باقی ماندن خوراک در اسکور 3 است.

اسکور 4 یا 5 نشاندهنده یک مشکل مهم در سیستم تغذیه و خوراک گاو می باشد.

بایستی توجه کرد که شرایط آب و هوایی و فاکتورهای دیگر، سبب تغییر مصرف از روزی به روز دیگر خواهد شد که می تواند در مصرف خوراک نوساناتی ایجاد کند. لذا در بررسی شخصی ضرروی است ازتجربه و حس خود استفاده کرد.

بررسی روزانه اسکور آخور باعث پی بردن به مشکلات جیره ، ماده خشک علوفه و کیفیت علوفه می شود.

دریافت فایــل

پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) | دریافت فایل جدید

دریافت فایل جدید:

پاورپوینت تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس)

دریافت فایــل

تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
سوسیس و کالباس از قدیمی‌ترین محصولات گوشتی است که از مدتها قبل در فرهنگ غذایی مردم مورد توجه قرار گرفته‌اند. به گونه‌ای که حدود 5000 سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان باستان پیرامون  این قبیل مواد غذائی، مطالبی تدوین و یافت شده. بعلاوه کلمه سالامی را که به عنوان نوعی کالباس می‌باشد، می‌توان در کتب یونان قدیم پیدا نمود. 
این محصول برای اولین بار در شهر سالامی در شرق یونان، ساخته شد. 
سوسیس از واژه فرانسوی کهنsaussich  که خود از واژه لاتین salsus به معنی ‘نمک زده« گرفته شده، پدید آمده است. 
کالباسkielbasa  در واقع یک نوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیمی که معمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.

شامل عناوین:
مقدمه
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان 
تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران 
اوضاع فعلی فرآورده‌های گوشتی در ایران 
ترکیبات گوشت 
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه 
انواع گوشت
تعریف تخمیر
تبدیل گوشت به فرآورده های تخمیری
سوسیس­های تخمیری
طبقه بندی سوسیس های تخمیری
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع پوشش سوسیس و کالباس
روش تهیه برخی از پوششهای طبیعی
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس:
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها :
ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب
ارزش غذایی سوسیس و کالباس
نکات مهم هنگام خرید سوسیس و کالباس
نکات نگهداری سوسیس
نکات مهم در پختن سوسیس
روشهایی برای مصرف کمتر سوسیس و کالباس
مضرات سوسيس و كالباس
پخت خانگی سوسیس
سخن پایانی

دریافت فایــل