فایل پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي – به روز شده

فایل پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي – به روز شده

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي در قالب ppt ودر حجم 258 اسلاید،  شامل: 

فهرست مطالب: 
مشخصات برنج خوب 
مشخصات گوشت 
تشخیص فساد گوشت 
فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن 
مشخصات ماهي تازه 
مشخصات ماهي گنديده و فاسد 
مشخصات ماهي منجمد 
بازرسي بهداشتي گوشت مرغ 
آلودگي تخم مرغ 
بازرسي كنسروها 
بازرسي محتويات قوطي كنسرو 

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي,مشخصات برنج خوب ,مشخصات گوشت ,تشخیص فساد گوشت ,فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن ,مشخصات ماهي تازه ,مشخصات ماهي گنديده و فاسد ,مشخصات ماهي منجمد ,بازرسي بهداشتي گوشت مرغ ,آلودگي تخم مرغ ,بازرسي كنسروها ,صن

 

دانلود مستقیم فایل