فایل پاورپوینت فصل هفتم آسیب شناسی اجتماعی (تبیین جامعه شناختی کژ رفتاریهاي اجتماعی) هدایت الله ستوده – دریافت آسان و مستقیم

کاربر گرامی فایل پاورپوینت فصل هفتم آسیب شناسی اجتماعی (تبیین جامعه شناختی کژ رفتاریهاي اجتماعی) هدایت الله ستوده با قابلیت دریافت آسان و مستقیم از سایت مرجع برای شما آماده شده است. این فایل دارای مطالب کلیدی و مهم کتاب آسیب شناسی اجتماعی, هدایت الله ستوده,کتاب آسیب شناسی اجتماعی pdf,خلاصه کتاب آسیب شناسی اجتماعی,پاورپوینت کتاب آسیب شناسی اجتماعی,ppt کتاب آسیب شناسی اجتماعی,جامعه شناسی انحرافات,تبیین جامعه شناختی, کژ رفتاریهاي اجتماعی,کژ رفتاری می باشد توضیحات کامل تر در زیر آمده است:

پاورپوینت فصل هفتم آسیب شناسی اجتماعی (تبیین جامعه شناختی کژ رفتاریهاي اجتماعی) هدایت الله ستوده در 27 اسلاید به صورت خلاصه و جامع تمام نیازهای یک دانشجو را از این فصل براورده می کنند
آسیب شناسی اجتماعی مطالعه بی نظمیها و آسیب های اجتماعی همراه با علل و انگیزه های پیدایی آنها و نیز شیوه های پیشگیری و درمان این پدیده ها، به انضمام مطالعه شرایط بیمارگونه اجتماعی است؛ زیرا خاستگاه اصلی آسیبها و کژرفتاریهای اجتماعی را باید در کل حیات اجتماعی و نوع خاص روابط انسانی جستجو کرد. نابسامانیهای اقتصادی- اجتماعی چون فقر، تورم، گرانی، بیکاری، فقدان امنیت مالی- حقوقی و دیگر عواملی که باعث محرومیت می شوند، زمینه مساعدی را برای انواع مختلف آسیبهای اجتماعی چون خودکشی، سرقت، اعتیاد به مواد مخدر، الکلیسیم، فرزندآزاری، زورگیری، طلاق، گدایی و … فراهم می آورند. از این رو مفهوم آسیب شناسی گستره وسیفی پیدا می کند و از ابعاد ارزشی و کاربردی فراوانی برخوردار می گردد.
کتاب حاضر به سه بخش جداگانه و در عین حال به هم پیوسته تقسیم شده است:
1- چیستی آسیب های اجتماعی، کژرفتاریها و جرایم و انواع آنها
2- تبیین سه گانه زیست شناختی، روان شناختی و جامعه شناختی
3- بررسی دقیق برخی از انواع آسیب های اجتماعی
وقتی خواسته هاي فرد با انتظارات جامعه هماهنگ و همنوا نباشد ، نابهنجاري فرد آغاز می شود و در صورت تداوم ، زمینه هاي کژرفتاریها را پدید می آورد. جامعه شناسان در تبیین پیامدهاي کژرفتاریهاي اجتماعی از سه دیدگاه کارکردگرایی ، تضاد و کنش متقابل گرایی استفاده می کنند. دیدگاه کارکردي به جاي اینکه به فرد توجه کند جامعه به را طور کلی مورد توجه قرار می دهد و بیشتر در جستجوي خاستگاه و منبع کژرفتاري در جامعه است و براي ماهیت زیست شناختی و روان شناختی آن اهمیتی قائل نیست.

 

از طریق لینک زیر میتوانید فایل را دریافت کنید

دانلود مستقیـــم فایــل

به امید ارائه خدماتی پایدار و در خور به شما عزیزان