فایل جدید تحقیق درمورد خط تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

فایل جدید تحقیق درمورد خط تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی با مشخصات دانلود پاورپوینت,پاورپوینت رایگان,پاورپوینت کنسرو گوجه فرنگی,تحقیق درمورد تولیدکنسرو گوجه فرنگی,پاورپوینت تولیدکنسرو گوجه فرنگی,کنسرو گوجه فرنگی,تولیدکنسرو گوجه فرنگی,مقاله درمورد تولیدکنسرو گوجه فرنگی,پاورپوینت خط تولیدکنسرو گوجه فرنگی

توضیحات:

تحقیق درمورد خط تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

تحقیق-درمورد-خط-تولید-و-فرآوری-کنسرو-گوجه-فرنگی

مقدمه:
رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود  دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد .            

فهرست مطالب:
مقدمه
رب گوجه فرنگی
مواد اولیه
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی
ب) آزمایشات شیمیایی
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم

دانلود فایل